Goedkope vakantie Portugal

Wil je op vakantie en is je budget beperkt dit jaar? En wil je dit keer graag eens naar Portugal? Dus, ben je op zoek naar een goedkope vakantie naar Portugal? Dan zit je bij Over-portugal.nl helemaal goed. Wij zijn enorme Portugal liefhebbers en komen er meerdere keren per jaar. Zowel in de zomer als in de winter is Portugal prachtig. En het hoeft niet zo duur te zijn. Zeker buiten het hoogseizoen zul je merken dat Portugal een heel betaalbaar land is.
Meer

Goedkoop naar Portugal

Voor een goedkope vakantie is Portugal een uitstekende bestemming. Want zeg nou zelf, voor minder dan een euro een kopje koffie drinken aan de bar, dat zijn prijzen waar je in Italie of Frankrijk niet naar hoeft te zoeken. Dit land leeft om lekker te eten en te drinken. Dat zie je terug in de lage BTW tarieven voor voedsel en drank. Op wijn zit bijvoorbeeld maar 6% BTW. Voor minder dan 6 euro bestel je een prachtige fles Portugese wijn bij je eten. En die wijn is doorgaans heel erg goed! Kijk vooral wat de locals bestellen bij het eten, zij weten meestal het beste wat er te krijgen valt.

Op over-portugal.nl hebben we de beste goedkope vakanties naar Portugal alvast voor je uitgezocht. Bekijk het aanbod en geniet van het prachtige Portugal!

Aanbiedingen

Goedkoop naar Portugal