Hotels

Ben je je stedentrip naar één van de prachtige Portugese steden aan het plannen? Dan heb je naast een vliegticket natuurlijk ook een hotel nodig. In alle grote steden in Portugal vind je een groot aantal hotels om uit te kiezen.
Meer

Een hotel voor iedere portemonnee

Wat voor soort hotel je ook zoekt, in Portugal zijn alle soorten ruim vertegenwoordigd, zowel binnen als buiten het hoogseizoen. In februari, dus buiten het hoogseizoen, vonden we eens een budget hotel in Lissabon voor minder dan €20. Wil je liever chique? Met bijpassend vier- of vijfsterren hotel? Geen probleem. In het mondaine Cascais vind je alle luxe die je je wenst, voor een bijpassende prijs.

Klassieke of design hotels

Ook in Portugal vind je hotels in allerlei stijlen. Zo kom je in de kleinere steden in de binnenlanden die gezellige door families gerunde hotelletjes, vaak voor heel schappelijke prijzen. In de grote steden kom je dat soort hotels ook tegen. Maar daarnaast heb je voldoende keus als je liever in wat meer design hotels verblijft. Lissabon en Porto hebben een fraai aanbod van de meest luxe hotels. Dus wat voor hotel je zoekt, in Portugal vind je het allemaal.

in Portugal aanbiedingen