Stedentrip Lissabon

Lissabon, de hoofdstad van Portugal, is met bijna 3 miljoen inwoners de grootste stad van Portugal. Gelegen aan de oevers van de rivier de Taag is de stad door de geschiedenis heen een belangrijke handelsstad geweest. Dat zie je terug in de havens en de gebouwen. Deze historie maakt dat Lissabon bij uitstek geschikt is voor een stedentrip. Neem een lang weekend de tijd om alle mooie plekjes van Lissabon te ontdekken.
Meer

Rondje Lissabon

In Lissabon kun je tijdens je stedentrip heerlijk verdwalen in de wijken van de stad. In de Bairro Alto kun je heerlijk uit eten of een caipirinha drinken in de vele barretjes die deze oude wijk rijk is. In alfama kom je de echte Fado nog tegen. En natuurlijk sla je tijdens je stedentrip in Lissabon de wijk Belem niet over. Hier vind je de beroemdste pastei van Portugal: de Pastel de Bélem.

Meerdere steden in één stedentrip

In een week kun je Porto, Coimbra én Lissabon aandoen. Je vliegt heen op Porto en een week later vlieg je terug vanaf Lissabon. Andersom kan natuurlijk ook, afhankelijk van welke volgorde het beste bij je vluchttijden passen. Controleer bij het autohuurbedrijf wat de procedures zijn als je de auto in een andere stad wilt retourneren. En hou er rekening mee dat brandstof de laatste jaren wel flink duurder is geworden in Portugal.

Aanbiedingen Lissabon