Vakantiehuizen

Portugal is het land van de quinta’s. Quinta’s zijn die prachtige landhuizen waar je vaak wijnproducenten aantreft. Maar veel quinta’s zijn ook geschikt gemaakt als vakantiehuizen. Zo kun je in een heerlijk rustieke en landelijke omgeving genieten van al het moois dat Portugal te bieden heeft. En vaak komend e vakantiehuizen compleet met zwembad, iets wat in de lekker warme zomers in Portugal geen overbodige luxe is.
Meer

Kies jouw vakantiehuis

Of je nou met z’n tweeën gaat of met de hele familie, voor ieder is er in Portugal een vakantiehuis te vinden dat aan jouw wensen voldoet. Zoek je een quinta in een mooie landelijke omgeving? Dan is de Algarve iets voor jou. Wil je liever wat meer onder de mensen blijven en binnen 10 minuten kunnen wandelen langs de boulevard, kies dan de Costa de Lisboa, dus Lissabon, Sintra of Cascais. In alle gevallen geldt dat deze vakantiehuizen je helemaal in de juiste stemming brengen!

Kies jouw periode

Er zijn genoeg aanbieders van vakantiehuizen in Portugal. Vaak zijn het particulieren die in de zomer hun huis als vakantiehuis aanbieden. Hou er rekening mee dat je tijdens het hoogseizoen voor een beetje vakantiehuis of quinta de hoofdprijs betaald per week. En ook in Portugal geldt: reserveer tijdig. Buiten het hoogseizoen zijn de prijzen doorgaans heel schappelijk en kun je vaker last-minute een vakantiewoning huren, zeker als het voor een kortere periode is.

Vakantiehuizen in Portugal