Weekendje weg Lissabon

Als je toe bent aan een weekendje weg, denk dan vooral eens aan Lissabon. Deze prachtige historische stad ademt de sfeer van een paar honderd jaar geleden, toen Portugal nog het roemruchte land van zeevaarders was. Lissabon was het centrum van die macht en dat zul je tijdens je weekendje weg naar Lissabon merken. Waar je ook kijkt, overal om je heen zie je de prachtige relieken van die vervlogen tijden.
Meer

Lissabon: verrassend dichtbij

Lissabon klinkt misschien wat ver weg maar voor een weekendje weg is het een uitstekende bestemming. Na iets meer dan twee uurtjes vliegen vanaf Schiphol ben je al in Lissabon. En omdat het vliegveld zo dicht bij de stad ligt kan je weekendje weg eigenlijk meteen al beginnen.

Levendig Lissabon

Zodra je je koffers of je tas in je hotelkamer hebt gelegd loop je het levendige centrum van Lissabon in. Rossio, het centrale plein, is een mooi startpunt voor je eerste ontdekkingen tijdens dit weekendje weg. Vanaf hier voeren smalle straatjes je de Bairro Alto in. Of je kiest ervoor om de Avenida de Liberdade af te struinen, om vanaf daar de kenmerken gele tram omhoog te nemen. En dan kan je avontuur echt beginnen. Waar je ook voor gaat, Lissabon zal je zeker niet teleurstellen.

aanbiedingen