Zonvakantie Algarve

Het is tijd om de zon op te zoeken. Heerlijk bijkomen op het strand, lekker snorkelen in de zee. Dat kan in de Algarve. Deze meest zuidelijke regio van Portugal staat erom bekend dat je er van een fantastische zonvakantie kunt genieten. Binnen twee en een half uur vlieg je van Schiphol op Faro, van waar het een klein half uurtje is naar de mooiste zonvakantie bestemmingen in Portugal.
Meer

Tropische zonvakantie in de Algarve

In de Algarve waan je je bijna in de tropen. Door het zwoele klimaat is het er ‘s zomers overdag ruim dertig graden, terwijl de temperatuur in de avond niet onder de 20 zakt. Ideaal dus om een heerlijk ontspannende strandvakantie door te brengen. En terwijl je aan je teint werkt hoef je ook de innerlijke mens niet te vergeten. De pastelleria op de hoek heeft altijd een mooie collectie pastel de nata of andere zoetigheden.

De omgeving

Een zonvakantie is natuurlijk niet alleen op het strand liggen en zwemmen in de zee. Je wilt er af en toe op uit om wat van de omgeving te zien. In de Algarve is dit alles ruimschoots voorhanden. De stadjes aan de Portugese zuidkust zijn stuk voor stuk authentiek en sfeervol. De restaurantjes bieden je meer dan waar voor je geld en op de vlaktes met de olijfbomen waan je je in het wilde westen. De Algarve, dat is volop strand, zee, cultuur en gastronomie!

aanbiedingen

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen voor .